Platforma lucru cu doua nivele


Platforma dubla transforma platformele standard pe catarg intr-un sistem dinamic de platforme de lucru ceea ce permite lucrari complicate pe suprafete mari de cladire, suprafete arcuite, rotunde, curbate. Aceasta categorie de platforme se misca pe verticala cu aceeasi usurinta ca orice alta platforma, numai care are mai multe nivele de lucru.
Platforma dubla este o platforma unica cu doua nivele de lucru fixate unul deasupra celuilalt. Amandoua platformele constau in una sau mai multe module de platforma pe orizontala. Clientul final opteaza asupra numarului de platforme necesare lucrarilor sale. Aceste platforme se pliaza perfect pe tipul e lucrari tridimensionale pe suprafete complexe, asa cum sunt in constructiile navale sau constructii industriale.

Platformele
Platforma superioara este cu 2.1m deasupra platformei inferioare. Platformele inferioare pot glisa spre exterior 2.0m fata de platformele standard si platformele superioare pot glisa 36cm inspre exterior, respectiv 1.0m inspre interior comparativ cu deplasarea platformei inferioare. Fara deplasarea platformelor, suprafata maxima de lucru inspre exterior este de 2.2m in lateral.
Deplasarea platformei inferioare este controlata electronic cu ajutorul unei telecomenzi. Exista un motor separat pentru fiecare platforma. Platforma superioara poate fi deplasata si cu ajutorul unei chei manuale.
Latimea platformelor poate fi construita in concordata cu solicitarile clientilor de la 1.6 metri pana la intreaga lungime a platformei. Numarul platformelor poate varia de la 2 la 6 pe nivel. Extinderea platformei duble este disponibila pe modelul SC8000 MCWP. MCWP poate fi instalat pe o singura pozitie si poate fi mutat atat pe verticala, cat si pe orizontala in timpul procesului de lucru.
Platforma lucru cu doua nivele
Platforma lucru cu doua nivele
Platforma lucru cu doua nivele


Comments