Platforma curbata "sarpe"


Platforma de lucru tip "sarpe" consta intr-o platfoma si un adaptor la baza. Sectiunile sunt disponibile in doua lungimi: 1.5m si 0.6m.
Platforma de lucru tip sarpe poate fi reglata in diferite unghiuri (+/- 45°) treptat si in siguranta la orid inaltime in functie de structura si forma cladirii. Reglajul poate fi realizat foarte usor cu ajutorul unei surubelnite sau a unei autofiletante. Platforma de lucru tip sarpe este potrivita lucrarilor pentru suprafete rotunde, curbate, conice sau orice alte suprafete atipice de perete.Platforma curbata "sarpe"

Capacitatile unice de adaptare ale acestei platforme se pot aplica in timpul lucrarilor in deplina siguranta.
Adaptoarele L si T permit de la interior si de la exterior lucrul cu ajutorul fatadelor circulare accesate de pe un singur catarg. De asemenea, pentru fixarea acestei platforme este necesar un miniumum de suprafata de teren, ceea ce o face ideala pentru lucrarile industriale. 
Platforma este realizata din elemente foarte usoare si nu este necesar transport special sau lucrari cu ajutorul macaralelor. Design-ul robust, materialele din care este realizata permit libertatea de lucru in medii neprielnice. Aceasta platforma se ridica cu rapiditate si se demonteaza cu rapiditate, reducand la minimum timpul de lucru.Platforma curbata "sarpe"

Comments