Platforma lucru Leguan 50

Nacela pe incarcator frontal Leguan 50

Nacela Leguan 50 este singura platforma de lucru la inaltime de pe piata care se ataseaza de un incarcator frontal. Aceasta permite ridicarea in siguranta a unei persoane pana la 5m inaltime de lucru, economic si in conformitate cu standardele de siguranta la locul de munca si, totusi nu este necesara decat o singura persoana pentru utilizarea nacelei Leguan 50.
Design-ul unic la nacele Leguan 50 este inovativ, economic si usor de folosit. Aceste calitati impreuna cu utilizarea de catre o singura persoana fac din nacela Leguan 50 o platforma de lucru la inaltime ideala pentru santiere, industrie si in agricultura.
Montajul si demontajul nacelei Leguan 50 de pe incarcatorul frontal se face foarte rapid si usor datorita sistemului de atasare rapida. Atunci cand inca nacela este montata pe incarcator, viteza de transfer a nacelei Leguan 50 este mult mai mare decat viteza de transfer a unei nacele conventionale. Pe un incarcator frontal, viteza de transfer de pana la 25km/ora asigura rapiditate in lucru in santiere si, coroborat cu manipularea de catre o singura persoana, face munca mult mai eficienta.
Platforma lucru Leguan 50

Platforma lucru Leguan 50
Comments