Acasa


Arons Lift este una dintre singurele firme din Romania care comercializeaza, inchiriaza si ofera servicii performante pentru platforme pentru acces la inaltime: nacele - tractate, nacele telescopice, nacele articulate (skylifturi) etc. Avem in dotare o gama larga de lifturi de la 8 metri pana la 33 metri inaltime de lucru. Pentru inchiriere pe termen mai lung putem oferi lifturi care pot ajunge si pina la 47 metri inaltime de acces. O proportie de 95% din lifturile tip nacela de lucru la inaltime sunt inregistrate UE.

*Din data de 23 Aprilie 2015 Arons Lift este reprezentant in Romania al companiei Genie 


Arons Lift

Arons Lift

Nacela foarfeca electric Haulotte Compact reconditionata.

Vanzari
Arons Lift comercializeaza o gama larga de lifturi noi sau second hand
Garantie
Oferim garantie la cumparare pentru toate lifturile noi si second hand
Inchirieri
Arons Lift ofera posibilitatea inchirierii utilajelor pe orice perioada
Lucrari
Efectuam lucrari usoare cum sunt taierea pomilor , intretinere fatade exterioare ( spalat fatade, vopsit) sau usoare reparatii . Arons Lift are toate autorizatiile de functionare si se incadreaza in legislatia EU.
Service
Oferim service performant si profesional la standardele EU pentru toate produsele comercializate
Finantare
Se poate asigura finanatare pana la 100% din valoarea proiectului.
Flexibilitate si adaptabilitate maxime in functie de posibilitatile individuale. ( leasing )Avem deschise filiale in toate zonele tarii pentru a putea oferi clientilor nostri un service performant si de calitate.

Arons Lift este membru fondator al Asociatiei Romane de Inchirieri. (A.R.I.)
ARI
Din 15 Noiembrie 2006 Arons Lift este unic reprezentant al DinoLift in Romania si Republica Moldova.
Contract AronsLift Dinolift Contract AronsLift Dinolift
Compania noastra detine certificatul I.S.C.I.R. Dino Lift Oy detine urmatoarele certificate: ISO9001si certificatul de calitate ISO14001. Organizam anual cursuri in tara si in strainatate pentru toti angajatii in promovarea si specializarea lor in domeniul lifturilor.

Din data de 15 Ianuarie 2007 AronsLift este unic reprezentant in Romania si Republica Moldova al companiei Versalift www.versalift.co.uk

Compania este specializata in producerea de lifturi mobile.Cu alte cuvinte, Arons Lift reprezinta solutia profesionala pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime destinate oricarui jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc).

Arons Lift doreste sa fie mai mult decat un simplu furnizor de echipamente pentru constructie si industrie: scopul urmarit este acela de a deveni un partener strategic pentru utilizatorii finali, oferind solutia profeionala completa intr-un singur pachet. 

Oferim instruire personal completa prin instructori calificati si consultanta specifica pentru managementul utilizatorilor finali. Deoarece responsabilitatea asupra respectarii normelor de securitatea muncii si a normelor specifice ISCIR in domeniu, revine in primul rand administratorilor societatilor utilizator, suntem bucurosi sa va stam la dispozitie pentru o informare completa asupra riscurilor si responsabilitatilor implicate.

Arons Lift are ca scop prioritar sa devina in vitorul apropiat numarul unu pe piata de acces si lucru la inaltime din Romania (vanzari, service post vanzare, servicii de inchiriere si finantare pentru piata specifica din Romania): Arons Lift ofera solutii la cheie in domeniul accesului si lucrului la inaltime - importul, furnizarea, vanzarea, serviciile si activitatile post-vanzare conexe (garantie, piese de schimb originale, post-garantie, etc), finantarea proiectului, consultanta tehnica si finaciara si alte servicii conexe. Cu alte cuvinte, Arons Lift reprezinta solutia profesionala pentru servicii externalizate in domeniul lucrului si accesului la inaltime destinate oricarui jucator competititv implicat in domenii specifice (constructii, intretinere, iluminat public, etc).

Toate acestea sunt sustinute prin relatiile exclusive de afaceri pe care le avem cu furnizori consacrati in domeniu: Arons Lift - PARTENERUL TAU DE ZI CU ZI .

Daca aveti intrebari sau propuneri de colaborare, nu ezitati sa ne contactati